Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Grade

  SØLV

  Indkvartering

  Safaritelte & Hotel

  Transport

  4x4 safaribil

  Fra 25.795 kr.

  Rejs med på Sydafrika safari og oplev fantastiske Kruger National Park fra denne komfortable teltcamp beliggende inde i selve Kruger National Park. Her kan I nyde en stille stund på jeres private veranda foran det komfortable telt, med den vilde natur som nabo.

  På denne Sydafrika safari venter en masse safarioplevelser i Kruger National Park, sejltur på Blyde River samt en spændende heldagstur langs panoramaruten og meget mere.

  Rejsen afsluttes med en herlig badeferie på bounty-øen Mauritius. Her har I rig mulighed for at slappe af, og nyde de skønne omgivelser ovenpå jeres mange fantastiske safarioplevelser i Sydafrika.

  Rejsen kan naturligvis skræddersyes til jeres specifikke ønsker. F.eks. med mere safari eller flere nætter i Cape Town. Kontakt os gerne for muligheder samt et uforpligtende tilbud på jeres Sydafrika rejse.

  • Kategori
   Safari, Safari & badeferie
  • Destination
   Mauritius, Sydafrika
  • Indkvarteringsniveau
   SØLV
  • Antal dage
   15
  • Antal nætter
   13
  • Indkvartering
   Safaritelte & Hotel
  • Transport
   4x4 safaribil
  Vi kan skræddersy denne rejse præcist til jeres ønsker og behov. I bestemmer selv jeres rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan.
  Dag 1
  Afrejse fra Danmark og ankomst til Sydafrika

  I flyver fra Danmark først på morgenen med en mellemlanding undervejs.

  Ankomst til Johannesburg sidst på aftenen, hvor I vil blive mødt af en lokal repræsentant fra Tembo safari, som sørger for jeres transfer til et nærliggende hotel

  Overnatning på City Lodge med morgenmad inkluderet.

  Dag 2
  Fra Johannesburg til Krüger – safari og sundowner

  Efter dejlig morgenmad kører I ud i det smukke afrikanske landskab med kurs mod jeres hjem for de næste 9 nætter.  I ankommer til Nkambeni Safari Camp ud på eftermiddagen.

  Efter check in i luksustelt og en kort afslapning stiger I om bord i de åbne LandRover safaribiler og begiver jer på opdagelse ude blandt Afrikas vilde dyr. Hen under aftenen kører I op på toppen af en smuk Kopje ( en klippe ), hvorfra I skal nyde en klassisk Sydafrikansk Sundowner med en fantastisk panoramaudsigt ud over mægtige Krüger Park. Efter solnedgang sætter I, med tændt safariprojektør, kursen hjem mod Nkambeni , hvor dejlig aftensmad venter jer.

  Overnatning på Nkambeni Safari Camp med morgenmad og middag inkluderet.

  Dag 3
  Bushwalk og skolebesøg

  Endnu en stor oplevelse venter jer. I dag skal I på Bushwalk, ( gåsafari ). I begiver jer på opdagelse i den vilde afrikanske natur til fods, fulgt af en bevæbnet Ranger. Nu er I helt overladt til jeres sanser. I lærer at tracke (spore) de vilde dyr. I tyder nogle af de mange spor på jorden, og I lytter intenst til de mange fremmede lyde. I bevæger jer stille og roligt fremad, og jo mere stille, I er, jo tættere kommer I på dyrene og fuglene, inden de lader sig forstyrre. En kikkert vil være rigtig god at medbringe. Jeres lokale " sporhund " er særdeles dreven i kunsten at aflæse naturen.

  Efter en begivenhedsrig gåsafari besøger I en skole i lokalsamfundet udenfor parken. George Mhaule School er støttet af Nkambeni Safari Camp, og børnene glæder sig altid til besøg af jer fra det høje nord. Resten af dagen er til fri disposition. Der er masser af muligheder for at tilkøbe ekstra oplevelser. Måske I skal på safari på elefantryg, eller på besøg på center for rehabilitering af mange truede dyrearter i Afrika.

  Overnatning på Nkambeni Safari Camp med morgenmad og middag inkluderet.

  Dag 4
  Heldagssafari i Krüger og middag i Boma under stjernerne

  Efter morgenmad drager I på heldagssafari i åbne LandRover safaribiler. Alle former for vilde dyr findes her i Sydafrikas mest berømte og mest dyrerige nationalpark på størrelse med Jylland. Denne del af Krüger er blandt andet kendt for en stor koncentration af elefanter og løver, og både sort og hvidt næsehorn findes også her. Hold også et vågent øje med den utrolige Kudu med sit fænomenale snoede horn. Midt på dagen gør I holdt på een af rastepladserne, hvor I kan købe dejlig frokost.

  I fortsætter jeres Game Drive i denne fantastiske natur, hvor The Big Five ofte ses : elefant,bøffel,næsehorn,løve og leopard. I når Nkambeni ud på eftermiddagen. Måske kan I nå en svalende dukkert i swimmingpoolen inden aftensmaden, som een af aftenerne nydes i Boma under en fantastisk afrikansk stjernehimmel og med eksotisk, lokal underholdning . . .

  Overnatning på Nkambeni Safari Camp med morgenmad og middag inkluderet.

  Dag 5
  Blyde River sejltur og Panoramatur i Drakensbjergene

  I skal i dag på en oplevelsesrig heldagstur . I skal opleve en sejltur på Blyde River med en spektakulær udsigt nede fra bunden af denne eventyrlige kløft, een af verdens største Canyons.

  I kører den berømte panoramarute, som bringer jer gennem sceneriske landskaber i Drakensbjergene, God´s Window, The Pinnacle og guldgraverbyen Pilgrim`s Rest og meget mere. I ankommer til Nkambeni Tented Lodge sidst på dagen.

  Overnatning på Nkambeni Safari Camp med morgenmad og middag inkluderet.

  Dag 6
  Fra Krüger til Johannesburg

  I forlader nu jeres hjem i Bushen og drager via Nelspruit mod Johannesburg hvortil I ankommer i løbet af eftermiddagen. Her indkvarteres I på City Lodge som er beliggende på selve lufthavnsområdet, inden jeres eventyr i morgen fortsætter mod Mauritius.

  Overnatning på City Lodge i Johannesburg inkl. morgenmad.

  Dag 7
  Fly fra Johannesburg til Mauritius

  I flyver fra morgenstunden direkte fra Johannesburg til Mauritius, hvor en skøn badeferie venter jer!

  Ved ankomsten til Mauritius, bliver I modtaget af en lokal repræsentant fra Tembo Safari, som sørger for jeres transfer til Veranda Pointe Aux Biches Hotel. Ved ankomsten til hotellet bliver I mødt af det gæstfrie personale, som vil tage sig godt af jer de kommende syv nætter.

  Under jeres ophold på Mauritius venter jer de skønneste strande og det mest indbydende badevand. I får tilmed et behageligt klima og et smukt landskab.

  Brug de kommende dage på ren afslapning og forkælelse, eller tag ud og udforsk denne herlige bounty-ø
  På hotellet er der ligeledes også masser af muligheder for at tilkøbe diverse vandsports aktiviteter.

  Overenatning på Veranda Pointe Aux Biches Hotel med halvpension inkluderet.

  Dag 8-13
  Afslapning og badeferie på Mauritius

  I har de kommende seks hele dage til rådighed på Mauritius, hvor I kan nyde de skønne strande og bade i det varme Indiske Ocean.

  Mauritius byder dog også på en lang række forskellige aktivitetsmuligheder, og dermed er der virkelig noget for enhver smag.

  Der er mulighed for at komme på snorkel eller dykkerture, hvor I kan opleve det imponerende liv under vandet og de smukke koraller. I kan også udforske den fascinerende og multikulturelle historie på øen.

  Der er masser af muligheder, og vi hjælper gerne med at sammensætte udflugtsprogrammer, som er tilrettelagt jeres ønsker.

  Overenatning på Veranda Pointe Aux Biches Hotel med halvpension inkluderet.

  Dag 14
  Hjemrejse fra Mauritius

  I har den første del af dagen til rådighed på Mauritius, inden I har transfer retur til lufthavnen for jeres fly hjemover, som afgår sidst på eftermiddagen mod Johannesburg og derfra videre mod Europa.

  Dag 15
  Ankomst til Danmark

  Efter en mellemlanding i Europa ankommer I atter til Danmark i løbet af dagen.
  Et eventyr er slut, men I glemmer aldrig Afrika...

  Velkommen hjem!

  Fakta om rejsen

  Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse t/r
  • Alle lufthavnsskatter & afgifter
  • Transfer Johannesburg - Krüger t/r
  • 4 x overnatninger på Nkambeni Safari Camp inkl. halvpension
  • Safariaktiviteter som beskrevet inkl. park fees
  • Bushwalk
  • Skole besøg
  • Sejltur på Blyde River
  • Panoramatur i Drakensbjergene
  • 1 x overnatning på City Lodge inkl. morgenmad
  • Flyrejse Johannesburg - Mauritius
  • Transfer Mauritius lufthavn - Pointe Aux Biches t/r
  • 7 x overnatninger på Pointe Aux Biches inkl. halvpension
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Adgang til 24-timers nødtelefon

   

  Rejsen inkluderer ikke

  • Drikkevarer & drikkepenge
  • Ikke nævnte måltider
  • Rejse & afbestillingsforsikring
  • Vaccinationer
  • Tilkøb af private udflugter
   

  PRISER

  ----------------------

  På denne rejse er der mulighed for afrejse hver dag hele året.

   
  Fra pris i DKKPr. person i delt dobbeltværelseTillæg for eneværelse
  Januar - Marts26.6957.995
  April - Juni 26.1956.995
  Juli - August25.7956.895
  September - December27.8958.895
  *Bemærk der kan forekomme tillæg hvis I ønsker at rejse mellem jul og nytår samt andre helligdage.
  Ring til os på telefon 70 60 38 38 eller udfyld formularen nedenfor for et tilbud på denne rejse
   
  Bestil et tilbud på denne rejse

   Se kort

   Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
   Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

    Powered by