Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Grade

  SØLV

  Indkvartering

  Lodges & Luksustelte

  Transport

  4x4 Toyota Landcruiser

  Fra 21.395 kr.

  Rejs med på denne anderledes Kenya safari som udover verdensklasse safari er spækket med adrenalinfyldte oplevelser udover det sædvanlige.

  Samme dag som I ankommer til Kenya venter de første store oplevelser, hvor I skal bruge dagen på river rafting på Tana River! Her venter en udfordrende rute, med jeres øvede rafting instruktør som har jeres sikkerhed som absolut højeste prioritet.

  På rejsen skal I også opleve Hells Gate hvor I skal bestige en 25 meter høj lodrat klippe, efterfulgt af en guidet vandretur omkring de spøgelsesagtige kløfter. I skal naturligvis også ud at sejle på Lake Naivasha hvor I kommer tæt på både flodheste og det rige fugleliv.

  I skal også ud og hike på den udslugte vulkan Mount Longonot, hvor der venter jer smuk natur og dyreliv.

  Som toppen på kransekagen skal I naturligvis også på safari i Masai Mara, som ubetinget byder på noget af verdens absolut bedste dyreliv, og her er storslåede safarioplevelser næsten garanteret. Under opholdet i Masai Mara venter også en spændende Bush Walk med Masai krigerne, som vil give jer et godt indblik i naturen og dyrelivet i Masai Mara.

  Under hele rejsen venter jer komfortable indkvarteringssteder, med den helt rigtige beliggenhed for områderne der besøges.

  Rejsen kan naturligvis også sagtens forlænges med flere aktiviteter, eller måske en badeferie på Kenyakysten, Zanzibar eller Seychellerne. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse!

  • Kategori
  • Destination
  • Indkvarteringsniveau
  • Antal dage
   9
  • Antal nætter
   6
  • Indkvartering
   Lodges & Luksustelte
  • Transport
   4x4 Toyota Landcruiser
  Vi kan skræddersy denne rejse præcist til jeres ønsker og behov. I bestemmer selv jeres rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan.
  Dag 1
  Afrejse fra Danmark

  I flyver fra Danmark sidst på eftermiddagen med en mellemlanding i Europa undervejs.

  Alle måltider er naturligvis på den oversøiske rejse.

  Dag 2
  Ankomst til Nairobi & White water rafting på Tana river

  Ankomst til Nairobi først på morgenen, hvor I efter at have passeret pas og visum kontrollen, modtages af jeres engelsktalende chaufførguide og eventyret kan nu starte. I kører nord ud af Nairobi på en meget scenerisk tur gennem et frugtbart landskab med en mosaik af små landbrug, ananasmarker og kaffeplantager til Sagana, hvor en heldags rafting på Tana River venter jer.

  Før det går løs er der små forfriskninger og en sikkerhedsbriefing, inden at I transporteres op ad floden til jeres startposition. Tana River er en drop pool flod, som giver jer en spændende dag med white water rafting. De første 3 km udgør lette klasse II og III fald. Det giver rigelig mulighed for træning med paddle, så de næste udfordringer klares i fin stil. Herefter følger 6 km ned ad floden efterfulgt af en pause, hvor man kan nyde det fantastiske fugleliv eller svømme en tur i det varme vand, mens der lades op til næste eventyr. Efter frokost venter de tre store rapids ( klasse IV og V ) med eksotiske navne som Captains Folly, Can of Worms, ( navnet hentyder til fire 90 graders sving I træk) og Sphincter Flexor.  

  Afhængig af vandstanden har I mulighed for ”Fish Eye” surfing og efterfølgende svømme de næste små rapids. Adskillige små rapids senere nærmer I jer det sidste af de store, nemlig Spasm, som er en serie af fald over en distance på 3,5 km med en stor overraskelse midtvejs . . .

  Er du ikke til de største rapids, er du naturligvis meget velkommen til at følge turen fra flodbredden.

  Efter en dag med mange store oplevelser køres I til jeres hotel hvor en skøn middag serveres, inden I trætte efter dagens fysiske udfoldelser går til ro og har første nat i magiske Kenya!

  Overnatning på Sagana Getaway Resort  med alle måltider inkluderet.

  Dag 3
  Fra Tana River til Hell´s Gate og videre til Lake Naivasha

  Efter morgenmad er kursen sat mod Hells Gate National Park hvor Fischer’s tower, en lodret klippe på 25 meter, opkaldt efter den tyske opdagelsesrejsende Gustaff Fischer, venter jer. Under kyndig vejledning kan man, hvis modet og lysten er der, bestige denne ranke klippe midt inde i nationalparken.

  Efter denne spændende klatretur venter en guidet vandretur i og omkring de spøgelsesagtige kløfter, som sammen med gejserne i området har givet navnet Hell´s Gate. 

  Ovenpå en lidt strabadserende men særdeles scenisk oplevelse fortsætter I til Lake Naivasha Sopa lodge, hvor en dejlig frokost venter. 

  Efter frokost venter en spændende sejltur blandt Naivasha søens store bestand af flodheste, som om dagen opholder sig tæt på søbreden, hvor de kan bunde. En stor oplevelse på alle måder er det at være så tæt på disse kæmper. 

  I er tilbage på lodgen hen på eftermiddagen og det er nu tid til at slappe lidt af og nyde omgivelserne hér midt mellem de majestætiske gulbarkede akacietræer med masser af spændende fugle. Ja, er man heldig kommer både giraf, vandbuk og bøffel på besøg. 

  Middagen nydes på Lake Naivasha Sopa Lodge.

  Overnatning på Lake Naviasha Sopa Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 4
  Hiking på Mount Longonot

  Efter tidlig morgenmad er kursen sat mod den store, udslukte vulkan, Mount Longonot, som knejser i horisonten. Vulkanen er i dag nationalpark og forude venter en guidet hiking op ad vulkanen.  Afhængig af guidens og jeres tempo når I toppen af Mount Longonot, 2780 meter over havets overflade, efter ca. to timer. 

  På toppen nyder I den utrolige udsigt op og ned langs Rift Valley med Lake Naivasha og Lake Nakuru og ud mod Escarpment væggen med vejen, som fører til Nairobi. I vælger nu enten at gå en scenisk tur hele vejen rundt langs kraterkanten eller at begynde nedstigningen mod jeres ventende bil. 

  Selve krateret består af tæt skov med mange spændende dyr og fugle. På jeres vej op og ned ad vulkanen kan I møde bøfler og aber, som lever hér. Hele turen varer omkring 5 timer. 

  I er retur på Lake Naivasha Sopa lodge for frokost, og har resten af dagen til fri disposition og I nyder måske en Gin Tonic i den hyggelige bar før en skøn middag serveres på lodgen.

  Overnatning på Lake Naivasha Sopa Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 5
  Fra Lake Naivasha til Masai Mara

  I har nu kursen sat mod mægtige Masai Mara, Verdens mest dyrerige område. I kører i Rift Valley til at begynde med. Herefter forandrer landskabet sig meget. I kommer til Masai land. I ankommer til jeres dejlige luksus teltcamp, Tipilikwani Luxuary Tented Camp i tid  til sen frokost hvor I skal bo de kommende tre nætter.

  I bor i store, møblerede luksustelte. Alle telte har rigtige senge, trægulv, bad og toilet, samt en stor, privat terrasse, hvor I kan sidde og nyde livet. Fantastisk at bo på denne måde ude i Bushen. 

  I får fornøjelse af alle nattens lyde og dufte. Forestil jer duften af duggen og lyden af løvens brølen. Her er dejligt at være. 

  I kører, efter en dejlig frokost, Game Drive i jeres 4-hjulstrukne Land Cruiser helt frem mod solnedgang i mægtige Masai Mara. Retur I campen først på aftenen kan I lige nå at inhalere den afrikanske nattestemning, måske mens I nyder en stille drink og bearbejder dagens mange fantastiske indtryk.

  En gourmet middag venter jer hér på Tipilikwani Luxuary Tented Camp.

  Overnatning på Tipilikwani Luxuary Tented Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 6
  Safarikørsel Masai Mara og besøg hos Masaierne

  De næste to dage skal I opleve Masai Mara`s mange facetter. Masai Mara er en del af Serengeti Økosystemet, et kæmpe område hvor dyrene bevæger sig frit. Her er alt fra den mindste fugl til elefanter, løver, geparder, masai giraffer, zebraer, leopard, sjakal, hyæner, Thomson og Grants gazeller, vortesvin, flodheste, krokodiller, topi, og hvis I er rigtig heldige det sorte næsehorn, og meget meget mere. I bruger dagen på safarikørsel i Masai Mara og nyder frokosten som en skøn picnic undervejs. Der er også planlagt et besøg hos masaierne i dag efter frokost. Ved manyattaen oplever I som regel dans, sang og besøg i én af hytterne. Ofte stiller kvinderne små boder op, hvor de sælger noget af deres håndarbejde. Husk, de forventer at ”prutte” om prisen.  (besøget i Masai Landsbyen er ikke inkluderet og koster ca. 20 USD som betales direkte til Masaierne) 

  I er tilbage på Tipilikwani Luxuary Tented Camp sidst på dagen. I nyder måske stilheden og nattens lyde fra jeres private terrasse foran det store luksustelt før middagen venter.

  Overnatning på Tipilikwani Luxuary Tented Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 7
  Safarikørsel Masai Mara & Bush walk med Masaierne

  Dagen starter tidligt med lidt kaffe eller the på campen, inden I drager ud på morgensafari hvor morgenmaden er pakket som I nyder som en picnic ude på savannen. Efter et kort Game Drive mødes I med vores Masai venner, som fører jer ud på en spændende Bush Walk hér i mægtige Masai Mara. Her er I på de unge masai krigeres hjemmebane og I inddrages på turen i dette spændende stammefolks historie. 

  Efter endnu en stor oplevelse kører I Game Drive hjem mod jeres Lodge, som I når i god tid for frokost. 

  Denne eftermiddag kører I jeres sidste Game Drive hér blandt alle de vilde dyr på evig jagt efter ”The big Five” løven, leoparden, næsehornet, elefanten og bøflen eller ” Super Seven”, som foruden The big Five desuden inkluderer geparden og den afrikanske vildhund. 

  Safari i Masai Mara giver også mulighed for en helt fantastisk oplevelse, nemlig ballonsafari. At svæve lavt hen over savannen i morgensolen. At lande ude på den mægtige savanne, hvor der bliver dækket op, kokkene laver morgenmad med friskbagt brød, omelet , bacon og meget mere. Der serveres naturligvis champagne til. Ja, så føler man sig som noget helt specielt. (Ballonsafarien er ikke inkluderet kontakt os for pris.)

  I nyder den sidste nat hér i bushen på jeres skønne Camp med alle nattens lyde og dejlig aftensmad.

  Overnatning på Tipilikwani Luxuary Tented Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 8
  Kørsel fra Masai Mara til Nairobi og hjemrejse

  I nyder et dejligt, solidt morgenmåltid inden turen går mod Nairobi. Det første stykke af turen kører I Game Drive frem mod gaten og herefter lukker I taget på safaribilen og sætter farten op på ruten via Narok, masaiernes hovedstad og videre tværs over Rift Valley og op mod Nairobi. I når forstaden Karen og den verdensberømte Carnivore restaurant hvor I nyder en sen frokost. 

  Sidst på eftermiddagen forcerer I Nairobis hektiske og tætte trafik på vej mod Jomo Kenyatta Int. Airport hvor jeres hjemrejse starter.

  Denne rejse kan naturligvis også forlænges med badeferie på eksempelvis Kenyakysten, Zanzibar eller Seychellerne. Kontakt os gerne for et tilbud som er skræddersyet til netop jeres ønsker.

  Dag 9
  Ankomst til Danmark

  Efter en mellemlanding et sted i Europa ankommer I atter til Danmark først på dagen.

  Fakta om rejsen

  Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse t/r
  • Alle lufthavnsskatter & afgifter
  • White water rafting på Tana river
  • Trekking i Hells Gate nationalpark
  • Sejltur på Lake Naivasha
  • Hiking på Mount Longonot
  • Safarikørsel som beskrevet i privat safaribl med engelsktalende chaufførguide
  • Bush walk med Masai krigere
  • Indkvartering i henhold til program
  • Alle måltider
  • Middag på restaurant Carnivore
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Adgang til 24-timers nødtelefon

   

  Rejsen inkluderer ikke

  • Drikkevarer & drikkepenge
  • Rejse & afbestillingsforsikring
  • Vaccinationer
  • Visum til Kenya (USD 50 pr. person)
  • Tilkøb af private udflugter f.eks. ballonsafari
   

  PRISER

  ----------------------

  På denne rejse er der mulighed for afrejse hver dag hele året.

   
  Fra pris i DKKVed 2 personerVed 4 personerVed 6 personer
  Januar - Marts28.99524.79523.395
  April - Maj26.39522.69521.395
  Juni27.19522.99521.695
  Juli - September35.19529.99528.195
  Oktober33.49528.29526.595
  November - December27.99523.89522.495
  *Bemærk der kan forekomme tillæg hvis I ønsker at rejse mellem jul og nytår, påske samt øvrige hellidage.

  Bestil et tilbud

  ----------------------
  Bestil et tilbud på denne rejse

   Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
   Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

    Powered by