Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Grade

  CAMPING

  Indkvartering

  Camping telte

  Transport

  Åbne safaribiler

  Fra 30.295 kr.

  Ønsker I en safari rejse hvor I kommer helt tæt på Botswanas unikke natur og dyreliv, er denne safari det helt rigtige valg for jer. Rejsen foregår i en mindre gruppe med engelsktalende guide samt en stab af camp personale som sørger at I har en komfortabel men samtidig autentisk safarioplevelse.

  På rejsen bor I på camp grounds beliggende midt inde i de safariområder som besøges. Indkvarteringen foregår i autentiske telte, hvor I får både feltseng samt privat bush toilet og bad. Jeres camp personalet sørger for alt opsætning og nedbrydning af jeres camps i de forskellige safariområder, samt tilberedning af lækre måltider således at I kan bruge tiden på safarikørsel og suge alle de fantastiske indtryk til jer.

  På denne safari starter I skal I blandt andet besøge Chobe Nationalpark, hvor et rigt dyreliv med alt klassisk storvildt kan opleves. Især elefanterne er i høj grad repræsenteret i parken, hvor I både skal på traditionel safarikørsel samt sejle på Chobe floden.

  Fra Chobe fortsætter i til Savuti som er et andet af Botswanas helt fantastiske safariområder, og nu ligner landskabet lidt mere en klassisk savanne. I Savuti venter jer også masser af gode safarioplevelser og er I heldige kan I også opleve den sjældne Afrikanske vildhund.

  Rejsen fortsætter videre til Moremi, som spænder over sump såvel som tørre områder med en stor mangfoldighed af vilde dyr og fugle. Størstedelen af Moremi Game Reserve er beliggende inde i mægtige Okavango Delta, hvor man er afhængig af både for at bevæge sig rundt. Under jeres ophold i Moremi skal I både på traditionel safarikørsel men også udforske deltaet i mokoros (kanoer).

  Rejsen slutter i Maun hvorfra I atter rejser hjemover eller forlænger jeres rejse med eksempelvis et besøg ved det mægtige Victoria Falls, besøg i verdens smukkeste storby Cape Town eller måske badeferieMauritius.

  Kontakt os gerne for et tilbud som er skræddersyet specifikt til jeres ønsker.

  • Kategori
   Safari
  • Destination
   Botswana
  • Indkvarteringsniveau
   CAMPING
  • Antal dage
   11
  • Antal nætter
   8
  • Indkvartering
   Camping telte
  • Transport
   Åbne safaribiler
  Vi kan skræddersy denne rejse præcist til jeres ønsker og behov. I bestemmer selv jeres rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan.
  Dag 1
  Afrejse fra Danmark

  I flyver fra Danmark mod Johannesburg i løbet af dagen, med en mellemlanding i Europa undervejs.
  Alle måltider og drikkevarer er naturligvis inkluderet på den oversøiske flyvning.

  Dag 2
  Ankomst til Botswana og kørsel til Chobe

  Ankomst til Johannesburg om morgenen hvor I skifter fly for det sidste korte stykke til Kasane lufthavn i Botswana. Fra lufthavnen kører I det korte stykke til Chobe Safari Lodge, som er beliggende lige ned til Chobe River. I har resten af dagen til fri disposition.

  Overnatning på Chobe safari Lodge med morgenmad inkluderet.

  Dag 3
  Safari i Chobe Nationalpark

  Efter dejlig morgenmad er I pakket og klar til eventyr. En to en halv times spændende båd cruise på Chobe River venter.

  I begiver jer i adstadigt tembo op ad floden og I stopper undervejs for at søge helt tæt på de vilde dyr langs flodbredden. Mægtige nilkrokodiller soler sig som regel i middagsvarmen og er I heldige, møder I en flok elefanter i færd med at drikke og bade. Fantastisk at betragte dyrelivet i ro og mag fra søsiden.

  Efter en betagende oplevelse på Chobe River lægger I til kaj i Kasane og er klar til nye eventyr.

  I border vores specialbyggede 4-hjulstrukne Safari Land Rover og kursen sættes mod Chobe National Park og jeres mobile safari camp for de kommende to nætter.

  I er fremme ved Campen hen under aften og alt er klar til blot at nyde en drink før dejlig aftensmad.

  I nat skal vi sove i dejlige, rummelige kuppel canvas telte med feltsenge og en suite toilet og bad og I kan ikke undgå at blive aldeles betaget lydene hérude fra Bushen. Måske kommer hyænerne tæt på Campen . . .og løverne brøler i det fjerne . . .

  Camping i Chobe Nationalpark med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 4
  Safari i Chobe Nationalpark

  Efter en nat under den afrikanske stjernehimmel i jeres rummelige telt er I klar til dejlig morgenmad som venter på jer.

  I kører tidligt om morgenen på Game Drive i de åbne safari Land Rover. Her tidligt om morgenen er chancerne størst for at se dyrene i action. I bevæger jer stille og roligt langs Chobe floden fulgt af det høje kald fra den afrikanske flodørn. Bredene langs Chobe floden tiltrækker store flokke af bøfler, elefanter, zebraer, kudu og andre spændende vilde dyr. Hvor der er mange dyr, er der mange rovdyr . . . Måske er I så heldige at se løverne jage. . .

  Efter et spændende Game Drive søger I hjemad mod jeres Camp, hvor en dejlig frokost venter.

  Efter en stille stund, måske foran jeres telt med en kikkert, er I klar til at stige i den åbne Land Rover på endnu et spændende Game Drive på den evige søgen efter action.

  I følger måske en stor elefantfamilie på vej til floden for at drikke og boltre sig i vandet. De små elefanter går helt amok i vandkanten. De ved ikke noget bedre end at plaske hinanden til med vand, men de voksne elefanter er vagtsomme . . . hér er kæmpe Nilkrokodiller, og de er ikke nemme at få øje på.

  I når jeres Camp igen  sidst på dagen, og vi kan lige nå et bad under den private bush bruser inden I er klar til at nyde jeres middag, som er forberedt i mellemtiden.

  Endnu en spændende nat med de fremmedartede afrikanske lyde fra Bushen venter . . .

  Camping i Chobe Nationalpark med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 5
  Fra Chobe Nationalpark til Savuti/Zwezwe

  Efter dejlig morgenmad forberedt af jeres kok er kursen sat sydpå væk fra Chobe floden og ind i hjertet af Chobe National Park.  Landskabet ændrer sig og bliver mere åbent som I nærmer jer Savuti, hvor I kan spotte store hanelefanter som prikker rundt på de enorme sletter.

  Savuti er berømt for sin store tilstedeværelse af rovdyr: løve, leopard, gepard og den sjældne Afrikanske vildhund.

  Frokosten nydes et sted hérude i den fantastiske natur.

  I fortsætter Game Drive i den åbne Land Rover og nyder oplevelserne af de vilde dyr på tæt hold og for det meste helt alene.

  Et dejligt bad venter jer i jeres Bush Camp, som er flyttet til nye omgivelser hér i Savuti, alt imens I har været derude mellem de vilde dyr.

  I inviteres nu på aftensmad af kokken og I nyder måltidet serveret hérude i Bushen omgivet af den afrikanske stjernehimmel og lydene fra de nataktive dyr i nærheden. Hyænerne hyler som regel tæt på Campen . . .

  Camping i Savuti med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 6
  Safari i Savuti/Zwezwe

  Måske vækkes I af den højlydte Hadada Ibis som varsler solopgangen og I gør klar til endnu en oplevelsesrig dag i det vilde.

  Efter dejlig morgenmad er I klar i den åbne Land Rover og kursen er sat mod Savuti kanalen, som efter at have været udtørret i en periode af 30 år pga underjordiske forskydninger, nu igen er fyldt op med vand. Vandet i kanalen har tiltrukket dyrearter, som ikke førhen kunne overleve hér i den ret barske natur.

  Store flokke af elefanter og bøfler er nu tiltrukket af Savuti så hér er masser at opleve.

  I når hjem til  campen til dejlig frokost og måske lidt afslapning inden I igen starter Game Drive i den evige søgen efter action.

  Er heldet med jer oplever I måske at følge en flok vilde hunde jage på den åbne busk savanne og I er bestemt på jagt efter de store kattedyr, som findes hér i rigelige mængder.

  Hen under aftenen er chancerne store for at opleve løverne jage, og I er klar . . .

  I når atter tilbage til jeres bush Camp sidst på dagen efter et oplevelsesrigt Game Drive og middagen venter, måske efter en Gin Tonic hér midt i den afrikanske bush.

  Camping i Savuti med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 7
  Fra Savuti til Moremi Game Reserve

  Her til morgen er kursen sat mod Moremi Game Reserve, et af de mest spektakulære naturreservater i Botswana. Moremi spænder over sump såvel som tørre områder med en stor mangfoldighed af vilde dyr og fugle. Størstedelen af Moremi Game Reserve er beliggende inde i mægtige Okavango Delta, hvor man er afhængig af både for at bevæge sig rundt.

  Frokost indtages et sted hérude i den storslåede natur og efter et begivenhedsrigt Game Drive en route når I jeres private Bush Camp, som er blevet flyttet fra Savuti, mens I har nydt oplevelserne mellem de vilde dyr.

  Det er tid for et svalende bad i under jeres private Bush bruser, inden Camp kokken er klar med middagen.

  I falder i søvn til lyden fra den afrikanske natur. . .

  Camping i Moremi Game Reserve med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 8
  Deltaet udforskes i mokoro og eftermiddags safari i Moremi

  I skal her til morgen nyde en fredfyldt og idyllisk sejltur i Mokoro ( kano ). 

  Ganske langsomt bevæger I jer, med en trænet fører, ud i det lave vand her på bifloden til Khwai River. I møder mange spændende fugle på denne sejltur, og her findes også nogle af verdens mindste frøer, på størrelse med en ært. Her i området jager den meget sjældne og ubeskriveligt smukke Pel`s fiskeugle om natten, og er man heldig, finder man den sovende i træerne langs vandet. . . 

  Efter endnu en veltilberedt frokost er det måske tid for afslapning i jeres Bush Camp inden Land Roveren tager jer ud på eftermiddags Game Drive.

  Mange former for storke og den sjældne Wattled Crane, en sjælden trane, findes også her, ja, I kan også være heldige at opleve en flok papegøjer, som flyver lavt hen over hovederne på jer . . .

  efter endnu en suveræn safarioplevelse mellem de vilde dyr forkæles I, endnu en gang, af en udsøgt aftensmad med liflig afrikansk vin, og mon ikke I afslutter dagen med en drink under stjernehimmelen, før I går til ro.

  Camping i Moremi Game Reserve med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 9
  Fra Moremi Game Reserve til Maun

  Efter solopgang starter I ud med kursen sat mod Maun.

  I kører Game Drive gennem Moremi Game Reserve på udkig efter alt, hvad der viser sig i den fantastiske natur og måske I bliver fulgt på vej af en flok elefanter på deres søgen efter vand.

  I når frem til jeres lodge Lodge, beliggende ved Thamalakane River, omkring middagstid og resten af dagen er til fri disposition.

  Overnatning på Maun Lodge med morgenmad inkluderet.

  Dag 10
  Hjemrejse fra Maun

  I har god tid til at slappe af og nyde morgenmaden på Maun lodge inden I køres til lufthaven for jeres fly retur mod hjemlige himmelstrøg, som afgår i løbet af eftermiddagen.

  Dag 11
  Ankomst til Danmark

  Efter en mellemlanding i Johannesburg og Europa ankommer I atter til Danmark i løbet af dagen.

  Fakta om rejsen

  Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse t/r
  • Alle lufthavnsskatter & afgifter
  • Grupperejse i henhold til program
  • Engelsktalende guider
  • Fuldt serviceret camping
  • Alle måltider og drikkevarer
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Adgang til 24-timers nødtelefon

   

  Rejsen inkluderer ikke

  • Drikkepenge
  • Rejse & afbestillingsforsikring
  • Vaccinationer
  • Tilkøb af private udflugter f.eks. flyvning over Okavango Deltaet
   

  PRISER

   
  Fra pris i DKKPr. person i delt dobbeltværelse / teltTillæg for eneværelse / telt
  Marts - Juni30.2956.495
  Juli - Oktober31.5956.795
  November - December30.5956.795
  .   Rejsen inkluderer:
  • Flyrejse Danmark - Botswana t/r
  • Alle lufthavnsskatter og afgifter
  • Transfer fra Kasane Lufthavn - Chobe safari lodge
  • 1x overnatning på Chobe Safari lodge inkl. morgenmad
  • Camping safari i henhold til program inkl. alle måltider og drikkevarer
  • Alle park fees og entreer under safarien
  • 1x overnatning på Maun Lodge inkl. morgenmad
  • Transfer fra Maun lodge - Maun lufthavn
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Adgang til 24-timers nødtelefon
  Rejsen inkluderer ikke:
  • Ikke nævnte drikkevarer
  • Drikkepenge
  • Rejse & afbestillingsforsikring
  • Vaccinationer
  • Eventuelle visumgebyrer
  • Tilkøb af eventuelle private udflugter
  • Alt som ikke er nævnt under "Rejsen inkluderer"
   

  AFREJSEDATOER

   
  20232024
  10. september25. februar
  16. september17. marts
  24. september31. marts
  30. september21. april
  8. oktober12. maj
  14. oktober26. maj
  22. oktober9. juni
  28. oktober30. juni
  5. november14. juli
  11. november28. juli
  3. december11. august
  9. december25. august
  8. september
  22. september
  6. oktober
  20. oktober
  3. november
  1. december
  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by