Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Grade

  SØLV

  Indkvartering

  Lodges & Luksustelte

  Transport

  4x4 Toyota Landcruiser

  Fra 16.495 kr.

  Tag hele familien med på denne spændende, og meget familievenlige safari, som bringer jer til nogle af Kenyas bedste safariområder i et tempo hvor hele familien  kan være med.
  Oplevelserne starter allerede ved ankomsten til Nairobi, hvor både besøg på et elefant børnhjem og giraf center venter. Nairobi som også er hjemsted for Karen Blixens berømte kaffefarm, som i dag er omdannet til museum og er naturligvis også en del af denne rejses program. Den første nat i Kenya tilbringes på et dejligt indkvarteringssted med udsigt til Nairobi Nationalpark, hvor Kenyas storslåede dyreliv venter allerede den første dag.
  Fra Nairobi går jeres rejse videre mod Kenyas søområder Lake Nakuru Nationalpark, hvor der blandt andet er gode chancer for at opleve både næsehorn og flamingoer.
  Rejsen afsluttes med hele tre nætter rovdyrenes paradis Masai Mara, som er stedet med den største koncentration af vilde dyr i hele verdenen!
  Programmet kan naturligvis skræddersyes præcist til jeres ønsker, og kan ligeledes kombineres med badeferie på eksempelvis Kenyakysten, Zanzibar eller Seychellerne. Kontakt os gerne for at høre nærmere om mulighederne.
  • Kategori
  • Destination
  • Indkvarteringsniveau
  • Antal dage
   8
  • Antal nætter
   6
  • Indkvartering
   Lodges & Luksustelte
  • Transport
   4x4 Toyota Landcruiser
  Vi kan skræddersy denne rejse præcist til jeres ønsker og behov. I bestemmer selv jeres rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan.
  Dag 1
  Afrejse fra Danmark

  I flyver fra Danmark (København, Billund eller Aalborg) midt på eftermiddagen med en mellemlanding i europa undervejs, derfra flyver I direkte mod Nairobi i Kenya.

  Alle måltider og drikkevarer er naturligvis inkluderet, på den oversøiske flyvning.

  Dag 2
  Ankomst til Nairobi, og besøg i Nairobi Nationalpark, Elefantbørnehjemmet og Karen Blixens farm

  Ved ankomsten til lufthavnen i Nairobi, bliver I mødt af jeres private chaufførguide fra Tembo Safari.

  Bagagen læsses i safaribilen, og I kører direkte på safarikørsel, og kommer helt tæt på de spændende, vilde dyr i Nairobi Nationalpark. Nairobi er den eneste hovedstad i verden, som kan smykke sig med en nationalpark som nabo. Her findes både løver, leoparder, næsehorn og mange andre spændende dyr.

  I fortsætter til Shelldricks elefantbørnehave, kendt fra BBC´s berømte TV serie, hvor I oplever babyelefanter på slap line. Disse små gavtyve er meget legesyge og elsker at lave sjov og ballade. Men først skal de have deres velfortjente sutteflaske med mælk. I siger farvel til elefanterne og skal nu besøge Karen Blixens berømte kaffefarm, som måske kendes fra filmen Out of Africa. Farmen er beliggende i en smuk og fredfyldt park i udkanten af Nairobi og med udsigt mod Ngong Hills, hvor Blixen`s kæreste Denis Finch Hatton ligger begravet. Dygtige lokale guider følger jer på en spændende rundvisning inde i stuerne. Efter dette spændende kig tilbage i tiden, hvor I praktisk talt fornemmer stemningen fra Karen Blixen, er det tid for en dejlig frokost i nærheden.

  Efter frokost går turen til jeres dejlige indkvarteringssted som er beliggende med udsigt til selve Nairobi Nationalpark, hvor I har de sidste dagstimer til fri disposition og hvor I kan nyde den fantastiske udsigt til savannen, inden en lækker middag serveres.

  Morgenmad og frokost er inkluderet denne dag mens middagen er for egen regning.

  Overnatning på Ole Sereni Hotel

  Dag 3
  Kørsel fra Nairobi Nationalpark til Lake Nakuru nationalpark

  Efter en dejlig morgenmad kører I safari mod udgangen af Nairobi Nationalpark, og derfra går turen af gode veje mod Lake Nakuru, søen med verdens største koncentration af flamingoer. Flokke på over én million flamingoer findes her i perioder. Lake Nakuru Nationalpark byder herudover på et væld af savannens vilde dyr, heriblandt løver, leoparder, hyæner, sjakaler og både det hvide og det meget sjældne , sorte næsehorn.

  I kører safarikørsel frem til Sarova Lion Hill Game Lodge hvortil I er fremme i tid til en lækker frokost.

  Om eftermiddagen venter endnu en safarikørsel i Lake Nakuru Nationalpark.

  Retur på lodgen venter en dejlig middag, inden I måske får en stille drink i baren og lytter til de fremmedartede lyde i natten, mens I bearbejder alle dagens oplevelser.

  Overnatning på Sarova Lion Hill Game Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 4
  Kørsel fra Lake Nakuru Nationalpark - Masai Mara Game Reserve

  I starter dagen med et tidligt morgen safarikørsel langs søbredden, og måske når I at opleve Rotchild girafferne , som gerne går inde mellem de majestætiske Yellow Fever acasietræer, hvor de er særdeles godt camouflerede.

  Efter en spændende safarikørsel trækker det veldækkede morgenbord på Sarova Lion Hill.

  I forlader Nakuru efter morgenmad, og en dejlig medbragt picnic frokost  går turen nu ned gennem Rift Valley, en forskydning i landskabet, hvis forløb fra Mellemøsten og hele vejen til Mozambique er så markant, at det kan ses med det blotte øje af astronauter i rummet. I indtager jeres medbragte picnic et sted derude i den smukke afrikanske natur. Efter frokosten går turen ud over savannen med kurs mod det mægtige Masai Mara, stedet med den største koncentration af vilde dyr på kloden.

  I ankommer til Masai Mara Game Reserve ud på eftermiddagen, og I kører nu jeres første safarikørsel i dette, dyrenes paradis. Her er alt. Fantastisk natur og et formidabelt, righoldigt dyreliv. Det er med at holde øjnene åbne, for her kan alt ske . . .

  I ankommer sent på eftermiddagen til jeres base for de næste 3 nætter.

  Beliggende ved foden af Ngama Hill finder I Sarova Mara Game Camp, denne perle af en teltlodge med dejlige luksustelte.

  Overnatning på Sarova Mara Game Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 5
  Safarikørsel i Masai Mara

  I dag står I op med solen og kører på opdagelse i jeres safaribil. I kører på morgen og eftermiddagssafari, og jagten er nu gået ind på de store, vilde dyr.

  Med ladte kameraer og kikkert klar, kører I på opdagelse med safaritaget åbent, så I har direkte, frit udsyn til elefanter, løver, geparder ja, alle former for spændende afrikanske vilde dyr. Ingen ved, hvad savannen byder på , men uanset hvad, så er I garanteret en fantastisk oplevelse.

  Frokost og aftensmad serveres på campen. Måske kan I også lige nå en dejlig dukkert i poolen mellem oplevelserne.

  Overnatning på Sarova Mara Game Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 6
  Safarikørsel i Masai Mara

  I dag kan I vælge at drage afsted på en heldagssafari efter morgenmad i Campen.

  I kører på opdagelse ned mod the Mighty Mara River, Mara floden, som har kultstatus blandt verdens mest berømte naturfotografer. I medbringer picnicfrokost for at give jer de bedste betingelser for at opleve mest muligt af den unikke natur her I Masai Mara.

  Der er endvidere mulighed for at tilkøbe en ballonsafari over savannen efterfulgt af et overdådigt morgenmåltid, serveret af uniformerede kokke og naturligvis med Champagne til. En oplevelse for livet, først at svæve majestætisk oppe over den storslåede savanne med frit udsyn til alle dyrene, og herefter at lande et sted derude, som kun bestemmes af vinden. Det er stort. Kontakt os for nærmere oplysninger og priser for denne fantastiske oplevelse. 

  I aften skal I nyde lyden fra den afrikanske savanne en sidste gang. I glemmer aldrig lyden af hyænerne og løverne, som næsten hver nat høres ikke langt fra jeres camp, somme tider blandet med den melankolske tuden fra de gigantiske Verreaux Ørneugler, som jager i natten fra de store ficustræer.

  Overnatning på Sarova Mara Game Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 7
  Kørsel fra Masai Mara retur til Nairobi og hjemrejse

  Efter morgenmad tager I afsked med det venlige personale på Sarova Mara game camp, inden I kører den sidste tur gennem den verdensberømte Masai Mara, for at checke ud gennem Segenani Gate, og derfra sættes kursen mod Narok, Masaiernes hovedstad.

  I når Nairobi over middag og kører direkte til Kazuri, et hjælpeprojekt for enlige forsørgere, alle bosat i Nairobis slum. Her produceres smukke keramiske smykker af ler fra Mount Kenya.Efter besøget er der naturligvis mulighed for at shoppe i den spændende Kazuri butik på stedet.

  I skal spise på det verdenskendte Carnivore. Efter en dejlig suppe skal I smage masser af forskellige stykker grillet kød, kylling, kalkun, okse, pølser m.m. . For nogle år siden serverede man vildt, men det er ikke længere tilladt i Kenya. Kun farmet kød må serveres, så en gang imellem serveres der også krokodille og struds.

  Gå endelig ikke glip af Carnivores berømte velkomstdrink, kaldet Dawa (ikke inkludereret)

  Med maverne fulde kører I det sidste korte stykke til Nairobi lufthavn, hvorfra I sidst på aftenen flyver retur mod Danmark.

  Dag 8
  Ankomst til Danmark

  Efter en mellemlanding i europa, ankommer I atter til Danmark i løbet af dagen.

  Fakta om rejsen

  Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse t/r
  • Alle lufthavnsskatter & afgifter
  • Besøg på elefantbørnehjemmet i Nairobi
  • Besøg på Karen Blixens farm
  • Frokost på Blixen Coffee Garden
  • 1 x overnatning på Ole Sereni Hotel inkl. morgenmad
  • Privat safaribil og engelsktalende chaufførguide
  • Safariindkvartering i henhold til program
  • Alle måltider under safarien (dag 2 - 7)
  • Besøg på Kazuri perle fabrikken
  • Middag på restaurant Carnivore
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Adgang til 24-timers nødtelefon

   

  Rejsen inkluderer ikke

  • Drikkevarer & drikkepenge
  • Rejse & afbestillingsforsikring
  • Vaccinationer
  • Visum til Kenya (USD 50 pr. person)
  • Tilkøb af private udflugter f.eks. ballonsafari
   

  PRISER

  ----------------------

  På denne rejse er der mulighed for afrejse hver dag hele året.

   
  Fra pris i DKKVed 2 personerVed 4 personerVed 6 personer
  Januar - Marts21.49518.99518.395
  April - 12. juni19.59517.39516.595
  13. Juni - 10. Juli22.39519.99519.295
  11. Juli - 13. September26.09523.79522.995
  14. September - Oktober21.49518.99518.395
  November - December20.69518.39517.595
  *Bemærk der kan forekomme tillæg hvis I ønsker at rejse mellem jul og nytår, påske samt øvrige hellidage.

  Bestil et tilbud

  ----------------------
  Bestil et tilbud på denne rejse

   Find Map

   Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
   Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

    Powered by