Netop hjemkommet fra en meget vellykket classic safari til Kenya ( 09/02 – 19/02 2010 ) med Sanne som rejseleder. Jeg er årgang 1937 og nok kunne safarien være anstrengende, men det opvejes fuldt ud af de mange oplevelser og indtryk den byder på. At opleve dyrene i deres naturlige omgivelser, nyde landskabets skønhed og storhed, men også varmen, støvet, hullede veje hører med til helheden og glæden. Superlativerne står i kø!

Skal jeg fremhæve noget, må det blive Tembo-Safari’s engagement og planlægning og alle mine forventninger blev fuldtud indfriet. Sanne som kyndig og kompetent rejseleder, dygtige chauffører sørgede for at holdet fik maximalt udbytte af safarien som føltes meget længere end den egentlig var. Derfor, rejs trygt med Tembo-Safari til Kenya – et smukt land, en venlig, glad befolkning og masser af oplevelser på Game drive. Man kommer hjem belæsset med fotos, mæt af indtryk og så alligevel sulten efter mere.

Per A. – Nyk. Sj.

Kontakt os

Tembo Travel Group ApS
Albækvej 48
7400 Herning

Telefon: 70 60 38 38
Email: salg@tembo-safari.dk

Vores rejsebetingelser
Praktiske informationer

 

 

Åbningstider


Mandag til torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Vi er medlem af

Spørgsmål?

Bliv ringet op af vores safari eksperter og få svar på dine spørgsmål.  © Copyright Tembo safari
  BESTIL TILBUD

  We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

   X
   CONTACT US