Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Netop hjemkommet fra en meget vellykket classic safari til Kenya ( 09/02 – 19/02 2010 ) med Sanne som rejseleder. Jeg er årgang 1937 og nok kunne safarien være anstrengende, men det opvejes fuldt ud af de mange oplevelser og indtryk den byder på. At opleve dyrene i deres naturlige omgivelser, nyde landskabets skønhed og storhed, men også varmen, støvet, hullede veje hører med til helheden og glæden. Superlativerne står i kø!

  Skal jeg fremhæve noget, må det blive Tembo-Safari’s engagement og planlægning og alle mine forventninger blev fuldtud indfriet. Sanne som kyndig og kompetent rejseleder, dygtige chauffører sørgede for at holdet fik maximalt udbytte af safarien som føltes meget længere end den egentlig var. Derfor, rejs trygt med Tembo-Safari til Kenya – et smukt land, en venlig, glad befolkning og masser af oplevelser på Game drive. Man kommer hjem belæsset med fotos, mæt af indtryk og så alligevel sulten efter mere.

  Per A. – Nyk. Sj.

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by