Hej Sanne,Tusind tak for dit brev og ikke mindst for din CD med skønne billeder. Vi har rejst mindst 1 gang årlig de sidste 20 år men rejsen til Kenya overgår helt klart alt.

Det var en FANTASTISK oplevelse – vi kan blive ved med at tale om turen, der dukker konstant nye ting op.

Det er svært at sige, hvad der gjorde størst indtryk, men det vi i hvert fald taler mest om lige nu, er det kenyanske folk og måden de bor og lever på. Vi kan ikke definere, hvad vi havde forventet, men det var helt sikkert ikke det.

Selv om vi stort set altid har rejst alene, synes vi bestemt ikke det var en udfordring, at rejse med vores rejsekammerater – vi synes der var en god kemi og en god stemning. Zanzibar var heller ikke det vi havde regnet med 😉 For det første havde vi forventet blå himmel og sol hele dagen (der var mere skyer end der var sol )

Vi havde ikke forestillet os, at man ikke kunne gå en tur ”ned i byen” og finde et sted at sidde og nyde et glas vin og lidt mad (Ha, hvor blev vi dog bare meget klogere)MEN, det var 5 helt fantastiske dage som vi nød i fulde drag. Stedet var pragtfuldt og der blev kræset om os med de flotteste arrangementer hver aften.

Men det allervigtigste som vi gerne vil sige er: Sanne du gjorde virkelig forskellen – hold da op – man skal lede længe efter et så engageret menneske, der brænder så meget igennem 24/7 – helt utrolig. Vi fik så meget ”ekstra” takket være dig. Er I okay… 😉 Vi vil til enhver tid anbefale Tembo-Safari.

 

Knus

Misse og Johannes

Kontakt os

Tembo Travel Group ApS
Albækvej 48
7400 Herning

Telefon: 70 60 38 38
Email: salg@tembo-safari.dk

Vores rejsebetingelser
Praktiske informationer

 

 

Åbningstider


Mandag til torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Vi er medlem af

Spørgsmål?

Bliv ringet op af vores safari eksperter og få svar på dine spørgsmål.  © Copyright Tembo safari
  BESTIL TILBUD

  We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

   X
   CONTACT US