Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Hej Sanne,

  Nu må det vist være på tide at vi får sagt dig og hele dit hold, 1000 tak for en fantastisk Kenya Classic safari i september 2013! Vi snakker tit og meget om alle de fantastiske oplevelser, vi have på vores 11 dages safari. Vi så mange flere dyr, meget tættere på og meget mere intensivt end vi turde håbe på.

  For os var det fantastisk, at se alle dyrene fra løver, zebraer, vortesvin, næsehorn og gnuer til rovfugle og flagermus og alt andet vi så. Ikke mindst elefanterne har fået en særlig plads i hjertet. Det var stort at se hyæner, gribbe, sjakaler og geparden fortære deres bytte. Det at opleve vores fantastiske guide da vi så leoparden – da vidste vi, at det var noget særligt !

  En helt fantastisk naturoplevelse har vi fået.Det varierende landskab, med den knas-tørre halvørken i Samburu, Rift Valley og de kæmpe store vidder på Masai Mara, osv. osv.

  Noget, som vi ikke var forberedt på ville sætte sig så dybt, er helhedsindtrykket af landet og de lokale.At køre fra A til B var i sig selv en kæmpe oplevelse for os og vi har taget rigtig mange gode stemningsbilleder af turen. Nu sidder vi igen og svømmer hen, endnu engang med gåsehud, blanke øjne og en klump i halsen.

  Ordene ”Stort” og ”Fantastisk” har fået nye dimensioner efter vores tur. Så må vi jo også nødvendigvis sende en stort tak til Seif! Ham sender vi tit en tanke, han var en stort del af vores fantastiske oplevelse. Hils ham mange gange fra os. CD’en med de mange gode billeder af hele safari holdet og de super flotte dyre billeder, som næsten ligner alt det vi så i vores kikkerter.

  Endnu engang tak for jeres måde at sætte turen sammen på. I kan selvfølgelig ikke garantere oplevelserne på savanen, men rammerne har I skabt ! Vi kan leve længe på denne oplevelse, men håber også meget at vi ses igen – på vej til Afrika.

  Godt nytår og mange kærlige hilsner fra

  Michael & Bente Larsen

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by