Location


Botswana

Formidabelt safariland med Okavango-deltaet, Afrikas diamant, og Victoria Falls…

Omkranset af landene Zimbabwe, Angola, Namibia, Zambia og Sydafrika byder Botswana på utrolige naturoplevelser: halvørkenen Kalahari, det store saltbassin Makgadikgadi-bassinet og verdens største indlandsdelta, Okavango-deltaet. Safari i Okavango-deltaet foregår ofte i mokoro (kano) og er en unik oplevelse: kom helt tæt på de mange fuglearter – blandt andet den sjældne Pel’s fiskeugle, oplev flodhestene i deres rette element og det øvrige fantastiske dyreliv i og omkring det krystalklare vand. Man kan selvfølgelig også køre gamde drive på den klassiske måde i åben safari jeep medbringende drinks og små bites til at nyde under solnedgangen. Safariwalks, eller gåsafarier er der også rig mulighed for.

Hér i Okavango Deltaet møder man nogle af Afrikas bedste safari guider. Deltaet tiltrækker vilde dyr fra mange kilometers afstand og skaber en af Afrikas største koncentrationer af dyreliv. Chobe Nationalpark har mere end 50.000 elefanter og nogle af afrikas største koncentrationer af Greater Kudu – et overflødighedshorn af vilde dyr. Chobe floden og Zambezi floden danner en naturlig grænse til Namibia og Zambia.

Smuk safari i Botswana
På safari i Botswana er det oplagt at krydse de smukke floder og besøge de omkringliggende områder og naturligvis også det sagnomspundne Victoria Vandfald – Victoria Falls, som er det største i Afrika. Victoria Falls kan høres på flere kilometers afstand og vanddampene kan tydeligt ses fra luften. Det fantastiske vandfald har fået sit navn af David Livingstone, der som den første europæer i 1855 så vandfaldet og opkaldte det efter Dronning Victoria.

Moremi Game Reserve er ikke stort i areal, men på oplevelser og især for fugleinteresserede et fantastisk sted, hvor mere end 500 fuglearter kan opleves – både vand- og skovfugle. Også de sjældne leoparder og vilde hunde kan opleves tillige med at utal af savannens øvrige smukke dyr.

Af andre nationalparker kan nævnes Makgadikgadi & Nxai Pans, Central Kalahari Game Reserve, Mashatu Game Reserve og Xakanaxa Lagunen med det rige dyreliv og utrolige landskab.

Nogle af verdens mest berømte lodges er at finde i Botswana, blandt andre Leroo La Tau, Chobe Game Lodge, Savute Safari Lodge, Camp Moremi, Camp Okavango og David Livingstone Safari Lodge and Spa.

Viser alle 4 resultater

Kontakt os

Tembo Travel Group ApS
Albækvej 48
7400 Herning

Telefon: 70 60 38 38
Email: salg@tembo-safari.dk

Vores rejsebetingelser
Praktiske informationer

 

 

Åbningstider


Mandag til torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Vi er medlem af

Spørgsmål?

Bliv ringet op af vores safari eksperter og få svar på dine spørgsmål.  © Copyright Tembo safari
  BESTIL TILBUD

  We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

   X
   CONTACT US