Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Kære Tembo Safari,

  Tak for en fantastisk tur.

  Vi har ikke meget at sammenligne med, bortset fra de andre guider vi havde på gåturen og på ballonturen, og skal vi sammenligne med dem var George i en klasse for sig selv.

  Vi har svært ved at se hvad han skulle have gjort bedre, han vidste alt, havde en utrolig behagelig måde at være på og en super fin humor.

  Samtidig nød han helt klart at fortælle om dyrene og landet når vi kørte fra det ene sted til det andet, vi var meget glade for vores guide!

  Vi fik set en masse og havde en super rejse til Kenya. Vi har bestemt ikke fortrudt vi rejste med jer 😉 Alt hvad Tembo Safari selv stod for virkede, ingen problemer overhovedet! Super god service fra vi landede til vi tog af sted, mange tak.

  Vi fik taget en million billeder og set både the big five og geparden samt alle de andre dyr. En fantastisk oplevelse at se flodhestene gå og græsse lige neden for altanen sammen med zebraer og giraffer.

  Og vi så den skønneste logde hvor vi var så heldige at blive inviteret på kaffe af jeres Twiga venner.   Så nu vil vi gå i gang med at spare sammen til en tur til The Elefant Bedroom, Samburu . . . fantastisk sted.

  Vi var rigtig glade for at være nordpå i Samburu/Shaba/Buffalo Springs. Det virkede knap så turistet, på en eller anden måde. En super god tur, som vi kun kan anbefale. Vores bedste anbefalinger til jer 😉

  Med venlig hilsen

  Karin Littau

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by