Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Jambo bwana, Fantastisk safari. Vi har nydt det fuldt ud og set hvad vi gerne ville se, oplevet det vi havde drømt om , blevet behandlet som dronninger og mødt de mest fantastiske mennesker.

  Vores chauffør Sheffi er en fantastisk mand, han er et menneske jeg ville være stolt af at kalde min ven. Vi må sige at han gjorde vores tur til noget helt særligt og næste gang jeg skal til Kenya (for det skal jeg) så vil jeg gøre alt for at få ham igen.

  Sidste gang jeg var på safari i Kenya for ca 3 år siden fløj jeg til campen og videre til Lamu, så det er først nu jeg kan sige jeg har set Kenya og oplevet dets folk. Og hvilket fantastisk folk, og vidunderligt land.

  For mig var Amboseli en elefantastisk oplevelse, men jeg talte med flere andre gæster, som var meget skuffet over området, da der ikke var ret mange dyr andet end elefanter (ikke gæster fra jeres selskab) måske skal I gøre opmærksom på, at dette område er meget tomt for andre dyr end elefanter. Selvfølgelig er der regnen der spiller ind, da der ikke har været regn i det område i meget lang tid. Men selve campen var helt vidunderlig og det må vi sige hele vejen rundt.

  Vi var lidt skuffet, da vi kom til Sarvoa Mara. Vi havde haft de mest ufattelige udsigter fra vores hytter på alle de andre camps/ Lodges og så kom vi til acasieskov, men skuffelsen stoppede hurtigt. Da vi havde siddet lidt med en kop kaffe uden for teltet, kom der små dik dik antiloper og gik roligt rundt, det var helt fantastisk.

  Og jeg må sige, fantastiske valg af camps/ Lodges, vidunderlig service, skønne mennesker og vidunderlige natur oplevelser selv fra hytter og telt. Og især Sarvoa Mara Camp må vi rose, det var så dejligt afslappet og venlig service. Der var vi meget vilde med at være.

  Meget ros for en fantastisk planlagt rejse. Asante!!!! Jeg vil til enhver tid anbefale Tembo Safari til andre. De største hilsner fra to kvinder med vidunderlige minder og fantastiske oplevelser i rygsækken.

  Kærlig hilsen

  Lis og Jette Søndergaard

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by