Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Hej Sanne.

  Tak for en helt fantastisk safaritur. Det var ikke nogen afslappende ferie, så navnet ‘Tempo-Safari’ havde passet godt.:-)

  Vi kan nu, som mange af vore venner og bekendte, sige at vores bedste ferie var vores safari til Kenya. Når vi praler med alt det, vi så, bliver mange af vennerne misundelige. De så ikke halvt så meget.

  Man kan ikke klage over guide eller chauffør, hvis man ikke ser så meget. På samme måde kan man ikke prale med guide og chauffør, hvis man ser meget. Vi var bare så heldige. Det skal dog tilføjes, at guide og chauffør var utrolig gode til at opsøge heldet! Ufatteligt at de kunne køre forbi, og få øje på et par ører, som stak op bag en busk. En leopard, som ingen andre havde opdaget.

  Vi kan på det varmeste anbefale turen til alle. Vores ældste deltager var omkring de 77, og det var intet problem. Jeg vil dog tro, at vi ikke havde fået halvt så meget ud af turen, hvis ikke Sanne havde været med. En utrolig ildsjæl, som brændte for, at vi alle skulle opleve så meget som muligt.

  Sanne må have været godt træt, da hun kom hjem. Undskyld Hans. Vi tog omkring 3.800 billeder plus en masse video med kameraet. Endnu en gang – tak for en fantastisk tur.

  Kærlig hilsen

  Kirsten og Ole

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by