Hej Sanne.

Tak for en helt fantastisk safaritur. Det var ikke nogen afslappende ferie, så navnet ‘Tempo-Safari’ havde passet godt.:-)

Vi kan nu, som mange af vore venner og bekendte, sige at vores bedste ferie var vores safaritur til Kenya. Når vi praler med alt det, vi så, bliver mange af vennerne misundelige. De så ikke halvt så meget.

Man kan ikke klage over guide eller chauffør, hvis man ikke ser så meget. På samme måde kan man ikke prale med guide og chauffør, hvis man ser meget. Vi var bare så heldige. Det skal dog tilføjes, at guide og chauffør var utrolig gode til at opsøge heldet! Ufatteligt at de kunne køre forbi, og få øje på et par ører, som stak op bag en busk. En leopard, som ingen andre havde opdaget.

Vi kan på det varmeste anbefale turen til alle. Vores ældste deltager var omkring de 77, og det var intet problem. Jeg vil dog tro, at vi ikke havde fået halvt så meget ud af turen, hvis ikke Sanne havde været med. En utrolig ildsjæl, som brændte for, at vi alle skulle opleve så meget som muligt.

Sanne må have været godt træt, da hun kom hjem. Undskyld Hans. Vi tog omkring 3.800 billeder plus en masse video med kameraet. Endnu en gang – tak for en fantastisk tur.

 

Kærlig hilsen

Kirsten og Ole

Kontakt os

Tembo Travel Group ApS
Albækvej 48
7400 Herning

Telefon: 70 60 38 38
Email: salg@tembo-safari.dk

Vores rejsebetingelser
Praktiske informationer

 

 

Åbningstider


Mandag til torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Vi er medlem af

Spørgsmål?

Bliv ringet op af vores safari eksperter og få svar på dine spørgsmål.  © Copyright Tembo safari
  BESTIL TILBUD

  We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

   X
   CONTACT US