Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Vores safari rejse gik helt fantastisk. Vi havde valgt november måned, og det har vi ikke fortrudt. Det er den lille regntid – og ikke mange turister! På to af vores overnatningssteder var vi de eneste gæster, og vi havde safari bilen helt for os selv. Vi kunne gøre, hvad vi ville og se, hvad vi havde lyst til og hvor længe – og der var masser af dyr.
  Aldrig har vi set så mange vilde dyr i deres rette element. Vi fik set Big Five: elefant, løve, bøffel, leopard og sorte næsehorn! Vores guide/chauffør, Chrispin var helt fantastisk og kunne spotte dyrene på lang afstand.

  Vi fulgte to geparder i 2½-3 timer, som gik på jagt efter en gazelle. I starten var vi de eneste, der holdt øje med dem, mens de lå under et træ, og indtil de rejste sig og gjorde sig klar til jagt. Men efterhånden kom der så mange biler, at de blev forstyrret i deres jagt og opgav.

  Vi så servalkat, sjakaler, hyæner og ørehund. Flere slags aber incl. sort-hvide colobus og masser af fugle og ørne. Jamen, amen, amen – vi kan blive ved!!!
  Vi boede i telte tre forskellige steder. Om natten lå vi og hørte de vilde dyr meget tæt på os. Hyæner, løver, bøfler m.v., og jeg følte mig virkelig som en rolle i “Out of Africa”, når vi sad udenfor teltet med en G&T….

  På Zanzibar boede vi helt ned til stranden og med en fantastisk udsigt over havet.

  Min fødselsdag var skøn. Vi fik specielt blomsterpyntet bord, og tjenerne kom syngende gennem restauranten med fødselsdagskage til mig!!

  Det var vores første safari tur, men helt sikkert ikke den sidste!

  Tak fordi I sørgede for, at vi fik den perfekte tur til Tanzania. Vi har simpelthen fået så god og personlig service hele vejen igennem…

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by