Hej Tembo Safari.

Endnu en tak for en fantastisk safari rejse til Kenya. Det spændende starter allerede i Nairobi hvor det bla. i Scheldricks Elefantbørnehaven er en super oplevelse at se de små elefantunger.

Samburu er også en fantastisk oplevelse, vi var heldige at se “Samburus big five” samt en masse andre dyr og utroligt mange fugle bla. Eagle-owl – Kori bustard, og den kønne Buffalo-weaver.

Nakuru er også en stor oplevelse med sine mange Flamingoer. Vi så både Rothschild giraf, Klippe Grævling samt også her en masse fugle, og på den ene Game Drive var vi så heldige at se et par Black Rhino i parring.

Naivasha er også spændende med sejlturen til Crecent Island, hvor men går en tur med guiden Moses (der er en oplevelse i sig selv). På Masai Mara boede vi på Mara Leisure Camp, hvor det er spændende at lytte til dyrene om natten. Her så vi både Løver,Elefanter,Gnuer, Flodheste og Leopard m/m. En stor oplevelse var da vi så en Gepard med unge ligge og spise, og bagefter kom ungen over i skyggen af vores bil, fantastisk at have en Gepard unge liggende 1 m. foran sin fotolinse “det er STORT”.

Da det hverken var første eller sidste gang jeg rejser til Afrika kan jeg kun sige ” VI SES “.

 

Kærlig hilsen

Jens Kristian,Varde

Kontakt os

Tembo Travel Group ApS
Albækvej 48
7400 Herning

Telefon: 70 60 38 38
Email: salg@tembo-safari.dk

Vores rejsebetingelser
Praktiske informationer

 

 

Åbningstider


Mandag til torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Vi er medlem af

Spørgsmål?

Bliv ringet op af vores safari eksperter og få svar på dine spørgsmål.  © Copyright Tembo safari
  BESTIL TILBUD

  We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

   X
   CONTACT US