Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Hej Tembo Safari.

  Endnu en tak for en fantastisk safari rejse til Kenya. Det spændende starter allerede i Nairobi hvor det bla. i Scheldricks Elefantbørnehaven er en super oplevelse at se de små elefantunger.

  Samburu er også en fantastisk oplevelse, vi var heldige at se “Samburus big five” samt en masse andre dyr og utroligt mange fugle bla. Eagle-owl – Kori bustard, og den kønne Buffalo-weaver.

  Nakuru er også en stor oplevelse med sine mange Flamingoer. Vi så både Rothschild giraf, Klippe Grævling samt også her en masse fugle, og på den ene Game Drive var vi så heldige at se et par Black Rhino i parring.

  Naivasha er også spændende med sejlturen til Crecent Island, hvor men går en tur med guiden Moses (der er en oplevelse i sig selv). På Masai Mara boede vi på Mara Leisure Camp, hvor det er spændende at lytte til dyrene om natten. Her så vi både Løver,Elefanter,Gnuer, Flodheste og Leopard m/m. En stor oplevelse var da vi så en Gepard med unge ligge og spise, og bagefter kom ungen over i skyggen af vores bil, fantastisk at have en Gepard unge liggende 1 m. foran sin fotolinse “det er STORT”.

  Da det hverken var første eller sidste gang jeg rejser til Afrika kan jeg kun sige ” VI SES “.

  Kærlig hilsen

  Jens Kristian,Varde

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by