Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Jambo,

  Vi vil først og fremmest sige tak for en fantastisk Kenya safari. Det har været den bedste oplevelse. Vi vidste ikke rigtig hvad vi kunne forvente at se af dyr, men vi ville bare gerne se nogle giraffer, og det blev i den grad opfyldt plus meget mere 😉

  Vi så så det hele, Samburu’s big 5 og Big 5 det eneste vi ikke så var det sorte næsehorn, men som Sanne sagde ”der skal være noget at komme tilbage til.” og det vil vi helt sikkert også komme. Kenya er et dejligt land og en dejlig befolkning.

  Vores chauffør Seif var fantastisk, han ville gøre alt for at vi kom til at se det vi skulle, og han vidste lige hvor han skulle holde for at vi ville få den bedste vinkel til at tage billeder. Vi fik da også taget 5000 billeder hver. Der var ikke en finger at sætte på hotellerne. Det var fedt i Naivasha, hvor girafferne og vandbukkene gik i haven og hvor flodhestene kom op til hotellet og græssede om natten.

  Efter safarien tog vi på badeferie til Zanzibar. Endnu et fantastisk sted, det var dejligt at komme ned i varmen. Skønt hotel og rigtig god badestrand. Vi tog på krydderitur og  en tur i Stonetown og en dag med safari blue, hvor vi var ude og snorkle, det kan klart anbefales.

  Vi vil helt klart anbefale Jer og vi glæder os til vi skal af sted igen 😉

  Kærlig hilsen

  Helle og Flemming

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by