Jambo,

Vi vil først og fremmest sige tak for en fantastisk safari. Det har været den bedste oplevelse. Vi vidste ikke rigtig hvad vi kunne forvente at se af dyr, men vi ville bare gerne se nogle giraffer, og det blev i den grad opfyldt plus meget mere 😉

Vi så så det hele, Samburu’s big 5 og Big 5 det eneste vi ikke så var det sorte næsehorn, men som Sanne sagde ”der skal være noget at komme tilbage til.” og det vil vi helt sikkert også komme. Kenya er et dejligt land og en dejlig befolkning.

Vores chauffør Seif var fantastisk, han ville gøre alt for at vi kom til at se det vi skulle, og han vidste lige hvor han skulle holde for at vi ville få den bedste vinkel til at tage billeder. Vi fik da også taget 5000 billeder hver. Der var ikke en finger at sætte på hotellerne. Det var fedt i Naivasha, hvor girafferne og vandbukkene gik i haven og hvor flodhestene kom op til hotellet og græssede om natten.

Efter safarien tog vi til Zanzibar. Endnu et fantastisk sted, det var dejligt at komme ned i varmen. Skønt hotel og rigtig god badestrand. Vi tog på krydderitur og  en tur i Stonetown og en dag med safari blue, hvor vi var ude og snorkle, det kan klart anbefales.

Vi vil helt klart anbefale Jer og vi glæder os til vi skal af sted igen 😉

 

Kærlig hilsen

Helle og Flemming

Kontakt os

Tembo Travel Group ApS
Albækvej 48
7400 Herning

Telefon: 70 60 38 38
Email: salg@tembo-safari.dk

Vores rejsebetingelser
Praktiske informationer

 

 

Åbningstider


Mandag til torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Vi er medlem af

Spørgsmål?

Bliv ringet op af vores safari eksperter og få svar på dine spørgsmål.  © Copyright Tembo safari
  BESTIL TILBUD

  We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

   X
   CONTACT US