Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Kære Sanne og Hans

  Tusind tak for jeres hilsen, – dejlig overraskelse at tømme postkassen!

  Vi har haft en fuldstændig fantastisk tur og er fyldt med indtryk og fælles oplevelser. Endnu en gang er vi blevet bekræftet i, at det er en gave at rejse med vores store drenge. Gaven bliver kun større af, at et mangeårigt ønske om en Kenya safari nu er gået i opfyldelse og har oversteget alles forventninger.

  Kommer vi mon tæt på dyrene?, tænkte vi inden afrejse. Og ja, hold da op vi var tæt på. Adrenalinen susede i kroppen gang på gang, og vi glemte alt om den træthed, som et så oplevelsesfyldt program nødvendigvis medfører.

  At vi, kort efter landing i Nairobi, så de første giraffer, var i sig selv fantastisk. Vores dygtige driver, Shari, var en formidabel formidler, og vi er nu derfor bl.a. eksperter i at kende Masai, Rothchild og Netgirafferne fra hinanden. Hans store viden og begejstring for dyrene gjorde os til ikke bare fire -men fem – på safari.

  Vi har oplevet giraffer neckfighte. Vi har oplevet 7 løver overvåge, snige sig ind på en bøffel for derefter at angribe og fortære byttet. Vi har oplevet elefanter i flok og alene. Også ulykkelige elefanter, som stormede forbi vores køretøj med blafrende ører og stor lyd for bagefter at gemme sig i buskadset. Vi har oplevet en gammel hanløve i haglvejr (Nakuru). Vi har set sjakalen forsvare sit kuld, da en angrebslysten plettet hyæne fik færten af ungerne. Og meget meget mere!

  De store vidder, hvad enten det var i Samburu/Buffalo Springs eller i Masai Mara bød gang på gang på store dyreflokke, hvor zebraer, gazeller, giraffer og vortesvin græssede side om side. Det var et utroligt smukt syn at se disse dyr græsse, mens morgendisen langsomt fortog sig. Faktisk havde vi glemt alt om vortesvinene, men vi mødte Pumba overalt og blev hver gang underholdt af hans frejdige gang og nysgerrige blik.

  Vores driver var dygtig til at spotte fugle, og vi er nok blevet lidt smittet at dette – for der er gået sport i at genkende dem, ikke mindst nu, hvor vi har kigget vores mange billeder igennem. Vi har også lært, at Kenya skærper alle sanser!Ja, vi har været på safari, men vi har desuden oplevet farver, fattigdom, dårlige veje, støv, en mangfoldig kultur og en stolt befolkning.

  Mens vi fordøjer turen, tænker vi på, at næste gang håber vi at se leoparden! Vi glæder os allerede – men foreløbig vil vi nyde den store oplevelse, som helt sikkert vil sidde i kroppen længe endnu. Tak for en veltilrettelagt tur!

  Mange hilsner

  Familien Asmussen

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by