Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Kære Sanne og Hans

  ”Beautiful Africa”. Sådan synger koret stolt i Camp Okavango, før vi går til bords. Vi kunne ikke være mere enige – Afrika er ”beautiful” på alle måder.
  Som genbesøgende blev vi ”udsat” for en del særbehandling: suite med egen kæmpe terasse og pool, teltet med den bedste udsigt og ”honey moon”-teltet med den hævede udsigtsplatform. Et par steder fik vi også serveret en romantisk middag for to.

  Noget af det, der overraskede os ved vores første besøg i Botswana, var den meget personlige behandling, man får af alle, som også kan huske ens navn straks fra første færd. Vi var meget spændte på, om vi skulle møde nogle af de samme personer igen, og det skulle vi. Vi fik endda muligheden for at vælge, at vi gerne vil have de samme guider som sidst i de lejre, hvor dette var muligt. Én af guiderne, Coca i Camp Moremi, udsatte endda sin ferie for at guide os. Management fortalte os, at Coca var meget stolt over at vi havde bedt om at få ham som guide igen.

  Turen denne gang var stort set den samme som i 2012, men denne gang vidste vi, hvor vi gerne ville have en ekstra overnatning. Derudover havde vi valgt en lejr, som normalt ikke indgår i Tembo’s program, nemlig Linyanti Bush Camp. Ifølge beskrivelserne ligger denne lejr én stjerne under de andre, men vi har svært ved at få øje på, hvad der skulle være skyld i den manglende stjerne.

  Hvad vi ikke vidste om opholdet i Linyanti var, at der var inkluderet en halv times helikopterflyvning over Linyanti-sumpene. Det var en kæmpe oplevelse ”bare” at prøve at flyve i helikopter, men også at se området og en del forskellige dyr oppefra.
  På denne tur så vi masser af dyr, men dog færre end i 2012. Vi var dernede på samme tid af året (én uge tidligere), men den virkelige årsag til at der var færre dyr var, at det havde regnet meget og at der derfor stadig var masser af græs/vegetation, så dyrene var endnu ikke blevet tvunget til at finde nye græsgange.

  Én af vores favoritter er leoparden, og på denne tur lykkedes det os at se den hele syv gange. Tre gange så vi den endda liggende oppe i et træ.
  Sidst på et eftermiddag- gamedrive, mens vi sad og kiggede på en flok løver, der havde et bytte inde i krattet, opdagede vores guide, at vi havde en punktering. Måske var det derfor, han henledte os på løvernes store maver, der tydeligt viste at de havde spist godt, for nu skulle der skiftes hjul. Vi humpede et par hundrede meter ned af ”vejen” og så gik guiden og en anden gæst i gang med at skifte hjul, mens vi stod på hver side af bilen og holdt øje med om nogen havde øje på os. Vi kom alle hjem i god behold.

  Endnu engang havde vi en fantastisk rejse til Botswana. Botswana vil altid have en stor plads i vores hjerter, og det er forhåbentlig ikke sidste gang, vi har besøgt landet, men vores næste tur med Tembo bliver til Tanzania.

  Mange hilsner fra
  Eva og Søren

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by