Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Hej Hans

  Allerførst tusind tak for en god oplevelse og rejse til Sydafrika. Vi havde ikke troet en rejseleder kunne rumme så mange oplysninger og informationer, som en gruppe spørgelystne nybegyndere i safari kunne spørge om. Men vi tror ikke du ville løbe tør for svar?

  Det lykkedes dig dog at give os pip, – gøre os interesseret i flyvende dyr…

  Vi føler, at vi havde en speciel god oplevelse både med hensyn til turen og rejsefællerne, du fik rystet os godt sammen. Dejligt med din positive holdning og indstilling til dem du omgås, både mennesker og dyr.

  Vi havde også en god tur til Cape Town, vores guide Chris fra ”Big 6” gjorde også en fantastisk indsats på de 2 ture. Da han fandt ud af vores interesse for fugle (Hvor mon den kom fra?) fandt han fuglebøgerne frem! Ligesom han havde fundet et par gode frokost-steder, som kan anbefales til andre. Seaforth fiskerestaurant i Simons Town ved Boulders. Den anden var en gl. Herregård; Boschendal, som havde en buffet med egnsretter, hvor de lokale kommer og spiser.
  Det var på vin-turen, så vi havde også vinsmagning, ikke dårligt.

  Cape Riviera Guest House er et pragtfuldt sted med en god betjening og en fantastisk beliggenhed, som du/I der har fundet.

  Venlig hilsen
  Birthe og Torben

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by