Hej Hans

Allerførst tusind tak for en god oplevelse og rejse. Vi havde ikke troet en rejseleder kunne rumme så mange oplysninger og informationer, som en gruppe spørgelystne nybegyndere i safari kunne spørge om. Men vi tror ikke du ville løbe tør for svar?

Det lykkedes dig dog at give os pip, – gøre os interesseret i flyvende dyr…

Vi føler, at vi havde en speciel god oplevelse både med hensyn til turen og rejsefællerne, du fik rystet os godt sammen. Dejligt med din positive holdning og indstilling til dem du omgås, både mennesker og dyr.

Vi havde også en god tur til Cape Town, vores guide Chris fra ”Big 6” gjorde også en fantastisk indsats på de 2 ture. Da han fandt ud af vores interesse for fugle (Hvor mon den kom fra?) fandt han fuglebøgerne frem! Ligesom han havde fundet et par gode frokost-steder, som kan anbefales til andre. Seaforth fiskerestaurant i Simons Town ved Boulders. Den anden var en gl. Herregård; Boschendal, som havde en buffet med egnsretter, hvor de lokale kommer og spiser.
Det var på vin-turen, så vi havde også vinsmagning, ikke dårligt.

Cape Riviera Guest House er et pragtfuldt sted med en god betjening og en fantastisk beliggenhed, som du/I der har fundet.

Venlig hilsen
Birthe og Torben

Kontakt os

Tembo Travel Group ApS
Albækvej 48
7400 Herning

Telefon: 70 60 38 38
Email: salg@tembo-safari.dk

Vores rejsebetingelser
Praktiske informationer

 

 

Åbningstider


Mandag til torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Vi er medlem af

Spørgsmål?

Bliv ringet op af vores safari eksperter og få svar på dine spørgsmål.  © Copyright Tembo safari
  BESTIL TILBUD

  We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

   X
   CONTACT US