Efter fantastiske oplevelser med andre 11 deltagere på Tembo Tanzania Safari med Hans, Tembo Safari, som safariguide, sagde vi med vemod, farvel ude midt på Serengeti for at forlænge vores safari med nye oplevelser.

Nu skulle vi stå på egne ben, men heldigvis havde vi fortsat Edwin, vores dejlige driver og guide, med os.
Vi ankom sidst på eftermiddagen til teltlejren Lemala Camp i Lake Ndutu området, hvor vi blev meget venligt modtaget med frisk juice.

Campen var meget smukt opført under paraply akacietræer og bestod af et stort hoved- og spisetelt, køkkentelt og 8-10 beboelses telte. Vi blev vist ind i hovedteltet, hvor vi blev budt velkommen.
Så fik vi anvist vore telte – en positiv overraskelse – lyst og rummeligt, med baderum med bruser og rigtigt toilet! Fantastisk – ingen el-værk, ingen vandværk – alligevel fungerede det med hjælp af en generator.

Vi blev spurgt om vi ønskede et bad, hvad vi gerne ville. Så blev de store sække bag teltene fyldt op med varmt vand fra et solfanger-anlæg – 40 ltr. Herligt!
Middagen var kl. 20.00 men vi skulle komme senest 19,30 da der var drinks (fri) ved bålet før middagen. Vi skulle blinke med lommelygten 2 gange – så kom der en Masai vagt og hentede os.
Det var virkelig stemningsfyldt, bål, gin & tonic og en stjernebestrøet himmel ovenover som ikke blev forstyrret af et eneste falskt lys fra en storby e.l. – alt imens vores masai med sit spyd stod vagt og kun fremstod som silhuet i periferien af bålets lysskær.

Middagen var endnu en positiv oplevelse.

Vi havde undervejs på vores Tembo Safari boet på forskellige lodges, hvor forplejning var i top, og herude midt på savannen, med meget primitive forhold, fik vi serveret den lækreste middag med en prima betjening, hvilket gentog sig ved alle måltider.

Da vi dag 2 kom hjem fra tidlig morgen game drive blev vi ud over juicen også modtaget af nogle flotte og nysgerrige giraffer der kiggede forbi og besigtigede campen på nærmeste hold.
Om natten lyttede vi efter dyr – når vi var vågne – og der var mange spændende lyde, mest højlydte var hyænerne.

Efter 2 fantastiske døgn på Lemala måtte vi tage afsked med personalet, som mødte fuldtalligt frem for at sige farvel. Et imødekommende, altopoffrende personale, der virkelig forstod at give os gæster en super oplevelse.

Et ”farvel” blev vidst til et forhåbentligt ”på gensyn” . . .

Anne Marie, Søren, Anna Grethe og Sv.Aage

Kontakt os

Tembo Travel Group ApS
Albækvej 48
7400 Herning

Telefon: 70 60 38 38
Email: salg@tembo-safari.dk

Vores rejsebetingelser
Praktiske informationer

 

 

Åbningstider


Mandag til torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Vi er medlem af

Spørgsmål?

Bliv ringet op af vores safari eksperter og få svar på dine spørgsmål.  © Copyright Tembo safari
  BESTIL TILBUD

  We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

   X
   CONTACT US